Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Αυτοί που μας Αξίζουν


"Ο πρωθυπουργός είναι UFO!"

"Ο Παπακωνσταντίνου δεν έχει φάει ποτέ αγγούρι στη ζωή του. Θα φάει όμως, που θα πάει. Αυτός άντεξε τα μέτρα. Αυτός που δεν τα άντεξε ήταν ο Σκιόπα. Θεός σχωρέστον."

Αυτά, και άλλα πολλά χαριτωμένα και ...βαρυσήμαντα, είπε σήμερα το πρωί η δημοφιλέστερη (σύμφωνα με τα γκάλοπ) Ελληνίδα εθνομητέρα Λιάνα Καννέλη στην (γνωστή για τις ουσιώδεις και πολιτισμένες πολιτικές συζητήσεις που φιλοξενεί) εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του Γιώργου Παπαδάκη.

Δεν μας είπε βέβαια ούτε αυτή τη φορά τι (αντί)προτείνει η ίδια και το κόμμα της προκειμένου να βγούμε από την κρίση και να μειώσουμε τα ελλείμματα που μας ταλανίζουν, αλλά δε βαριέσαι. Στο κάτω, κάτω δεν είναι δουλειά των βουλευτών αυτή. Δική τους δουλειά είναι να βολεύουν συγγενείς και φίλους στο Δημόσιο, να μας διασκεδάζουν με τις παραστάσεις που δίνουν στα τηλεπαράθυρα απέναντι σε άλλους γίγαντες της υποκριτικής (Χατζηνικολάου, Τράγκας, Πρετεντέρης, Αυτιάς) και να χαϊδεύουν τ'αυτιά του πόπολου με υποσχέσεις περί σοσιαλιστικών ή μη παραδείσων και κορώνες περί ανωτερότητας της ελληνικής φυλής και ξένων δυνάμεων που μας επιβουλεύονται.

Γι'αυτό και φελλοί τύπου Καννέλη, Άδωνι και Λοβέρδου έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού βλαχο-σταρ σίστεμ, την ίδια στιγμή που κάποιους σοβαρούς πολιτικούς που δουλεύουν αθόρυβα για τη βελτίωση αυτού του μπουρδέλου δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους.  

Πραγματικά έχουμε τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους που μας αξίζουν.

1 σχόλιο:

  1. Μονο και μονο οτι η Κανελλη και ο διαλογος εχουν παρει διαζυγιο, δεν την παρακολουθω καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή