Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Καλό Χειμώνα!


Διαβάζουμε στο site του SportFM:

"Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Στον «αέρα» βρίσκεται και πάλι η αναμέτρηση για τα play-off του Europa League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Νταντί Γιουνάιτεντ! Δεκάδες, εξαγριωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου, που αντιδρούσαν στο γεγονός ότι παραχωρήθηκε το γήπεδο της Νέας Σμύρνης στην «Ένωση», μπήκαν το βράδυ της Τρίτης στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και με τα μηχανήματα του... κηπουρού (φτυάρια κλπ.) προξένησαν ανυπολόγιστες ζημιές, ενώ έσπασαν πάγκους και καθίσματα!"
 ... 

"Στον «αέρα» και η πρεμιέρα του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, που είναι προγραμματισμένη για τις 28 Αυγούστου στη Νέα Σμύρνη. Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο αναζήτησης προσωρινής έδρας."

Όπως φαίνεται  από τις πράξεις τους, σημαντικός αριθμός "φίλαθλων" του Πανιώνιου έχει αποφασίσει να προχωρήσει στη ζωή της έχοντας ως σύνθημα τη φράση "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα".

Δυστυχώς όμως γι'αυτούς και την ομάδα τους μάλλον έπρεπε πριν πάρουν στα χέρια τους τις τσάπες και τα φτυάρια να σκεφτούν ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον αρμόζει περρισότερο μία άλλη παροιμία: "Όταν ανακαλύπτεις πως η γυναίκα σου σε απατά, δεν την τιμωρείς κόβοντας τα γεννητικά σου όργανα".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου